x

ENERGOMIX • ENERGIA TÁP HÁZIÁLLATOKNAK

ENERGOMIX

A gazdaságos és egészséges állatatakarmányozáshoz nélkülözhetetlen a megfelelő energiatakarmányok etetése. Az ENERGOMIX energia táp pont ezt a célt szolgálja. Magas energia tartalma a benne lévő gabonákból, a keményitő, cukor és a malomipar melléktermékeiből ered. Emellet tartalmaz még vitaminokat, ásványianyagokat és mikotoxin lekötőket is.

Használható a legtöbb háziállat takarmányozásában fajtától és kategóriától függetlenül. Sajátos összetételéből adódóan az ENERGOMIX képes helytállni mint alaptakarmány a keverékek és teljestápok formulázásában. Az alacsony fehérjetartalom megkönnyiti a tápok optimalizását az adott állatfaj és kategória szükségletei számára.

Kifejezetten ajánlott az ENERGOMIX termék etetése a SUPER koncentrált fehérje tartalmu tápokkal keverve.

Felhasználás: Az ENERGOMIX energia takarmány. Etetése magas fehérje tartalmú tápokkal kombinálva ajánlott. Az ENERGOMIX bekeverési aránya a késztápokba maximum 80%, de mennyisége az állatfajtól, kategóriától és termelési fázistól függően változhat. Fontos az elegendő tiszta ivóvíz biztosítása is.

Figyelmeztetés: Maximális eredmény csak a tartástechnológia és állatjólét biztosításával érhető el. Keverékeink nem pótolják a tartástechnológiában és higiéniában tett mulasztásokat.

Nazad

hírlevél feliratkozásIratkozzon fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesülhessen legújabb ajánlatainkról!