DERBY za sportske konje

Potpuna smeša DERBY namenjena je sportskim konjima, izbalansirane tako da obezbedi sve što jedan fizički i sportski aktivan konj zahteva. DERBY je napravljen tako da bude ukusan i primamljiv za konje.

Ove potpune smeše služe za ishranu sportskih konja sa različitim potrebama. Dodato sušeno voće i povrće poboljšava ukus i miris, a peletirani oblik lakše uzimanje hrane i manje rasipanja. Sirovinski sastav je takav da poboljšava proces iskorišćavanja koncetrovane a takođe i kabaste hrane.

Način upotrebe: Ova potpuna smeša služi za ishranu sportskih konja. Količina se određuje na osnovu intenziteta treninga. Pored smeše treba obezbediti kvalitetno lucerkino seno.

Napomena: Maksimalni rezultati kod životinja postižu se uz primenu dobre tehnologije držanja i uz ispoštovanje dobrobiti životinja. Ovim potpunim smešama ne mogu da se nadoknade propusti u tehnologiji i higijeni držanja životinja.

Fabrika stočne hrane Farm Commerc iz Čantavira sve ovo Vam nudi po pristupačnim cenama! Jer znate: „Tehnologija modernih, a poverenje starih vremena!“

Pakovanje

BRIKETIRANO
  • 10 kg 387 RSD 38.7 RSD/kg db

prijava za obaveštenjaPrijavite se za obaveštenja da bi prvi dobili najnovije ponude!