x

FARM GRIT za golubove i živinu

FARMGRIT je mineralno hranivo za ptice i živinu koja poboljšava iskorišćavanje hrane, dopunjuje osnovnu hranu mineralnim materijama i mikroelementima (deo se nalazi u helatnom obliku). Sam grit je vulkanskog porekla i sadrži velike količine visokokvalitetnih neorganskih minerala u obliku sitnih kamenčića. Uz navedeno, grit je obogaćen organski vezanim mineralima, aromom i solju. Povećava proizvodnju usporava pad nosivosti. Jaja su krupnija sa tvrđom ljuskom, ljuska jaja je deblja, jača koštani sistem i perje.
Farm grit se upotrebljava kod golubova i kod živine po volji. Preporučuje se obezbediti posebnu posudu za grit i dovoljne količine pitke vode.
Napomena: Maksimalni rezultati  kod životinja postižu se uz primenu dobre tehnologije držanja i ispoštovanje dobrobiti životinja. Ovim potpunim smešama ne mogu da se nadoknade propusti u tehnologiji i higijeni držanja životinja.
Fabrika stočne hrane Farm Commerc iz Čantavira sve ovo Vam nudi po pristupačnim cenama! Jer znate: „Tehnologija modernih, a poverenje starih vremena!“

Pakovanje

OSTALO
  • 2 kg 55.2 RSD 27.6 RSD/kg db
  • 10 kg 246 RSD 24.6 RSD/kg db

prijava za obaveštenjaPrijavite se za obaveštenja da bi prvi dobili najnovije ponude!