x

MLEKO+ PREMIUM za krave

Program potpunih smeša „MLEKO PLUS“ smišljen za krave muzare sa različitim nivoom proizvodnje mleka. Ove smeše su sastavljene tako da potpuno zadovolje potrebe u koncetrovanom delu obroka muznih krava. Uz obezbeđenje kvalitetne kabaste hrane „MLEKO PLUS“ smeše daju odlične rezultate u proizvodnji mleka, a uz očuvanje zdravlja životinja.Ove potpune smeše služe za ishranu krava muzara sa različitim nivoom proizvodnje. Sirovinski sastav je takav da poboljšava proces iskorišćavanja koncetrovane a takođe i kabaste hrane.

Način upotrebe: Količinu potpunih koncetrovanih smeša treba balansirati preme proizvodnji mleka. Uz navedene smeše neophodno je obezbediti i dovoljne količine kvalitetne kabaste hrane, sena i silaže, za normalno funcionisanje predželudaca i ostalih organa za varenje krava.

Napomena: Maksimalan prinos kod životinja postiže se uz primenu dobre tehnologije držanja i uz ispoštovanje dobrobiti životinja. Ovim potpunim smešama ne mogu da se nadoknade propusti u tehnologiji i higijeni držanja životinja.

Fabrika stočne hrane Farm Commerc iz Čantavira sve ovo Vam nudi po pristupačnim cenama! Jer znate: „Tehnologija modernih, a poverenje starih vremena!“

Pakovanje

U RASUTOM STANJU
  • 30 kg 1257 RSD 41.9 RSD/kg db
BRIKETIRANO
  • 30 kg 1281 RSD 42.7 RSD/kg db

prijava za obaveštenjaPrijavite se za obaveštenja da bi prvi dobili najnovije ponude!